Mentor zorgkundige (vervolgmodule)
Beroepsopleiding

Binnen heel wat werksettings wordt het opnemen van het peter-/meterschap, het mentorschap of de coaching van nieuwe medewerkers een functiegebonden uitbreiding. In deze uitbreidingsmodule verwerf je de vaardigheden in het coachen van stagiairs en/of nieuwe medewerkers.

Begeleid je graag collega's die nog aan het leren zijn?

Wat ga ik leren?

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules waarvan de inhoud zeer gevarieerd is. De inhoud van de modules vind je hieronder.

Modules

Mentor op de werkvloer

Aantal uren: 80

Kost lesmateriaal:

Evaluatie

Er zijn gespreide evaluaties op basis van toetsen en taken tijdens de modules.

Traject

De opleiding duurt 1 semester en start op maandag 9/09 en stopt op maandag 27/01. De lessen vinden plaats op maandagnamiddag van 13 tot 16.40u. Er zijn 18 lesdagen waarvan 6 in afstandsonderwijs. Dit is een vervolgmodule, om deze opleiding te kunnen starten moet je al een certificaat hebben in een van volgende opleidingen: jeugd- en gehandicaptenzorg begeleider-animator voor bejaarden begeleider in de kinderopvang begeleider in de buitenschoolse kinderopvang zorgkundige

Waar en wanneer?

CVO Semper - Campus Meise - Jette Stationsstraat 35,1861 Meise

Inschrijvingsgeld

Je betaalt max. € 1,50 per lesuur met een limiet van € 300 per semester.

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf 27/05 door naar een infomoment te komen of op afspraak in de school. Neem contact op met Sandy Van Asbroeck, coördinator van de opleiding: sandy.vanasbroeck@cvosemper.be. Zij is ook bereikbaar via tel: 02 892 24 13 op maandag (8.30u-16.30 u), donderdag (8u-14u) en vrijdag (8u-14u).

TWIJFEL JE NOG?

Kom dan langs op een van onze infomomenten, stel een vraag via het contactformulier.

DOWNLOADS

Contact

Heb je nog vragen? Ga dan naar het contactformulier

s